Caravana Reciclării Creative

Proiectul „Caravana Reciclării Creative” a ajuns la final și la Școala Gimnazială „Nicolae Iorga”. A fost un proiect care a adus entuziasm, dar și implicare în rândul elevilor noștri.

După 3 luni în care am colaborat, am muncit, am discutat despre RECICLARE, proiectul a ajuns la final și a avut un impact semnificativ asupra elevilor și a școlii. Activitățile organizate, cum ar fi amenajarea grădinii și reutilizarea materialelor reciclabile din Săptămâna Verde, au contribuit la creșterea conștientizării ecologice. Fiind un proiect mare și având de amenajat 5 zone tematice, respectiv: „Colectare creativă”, „Păsări fericite”, „Grădina minunată”, „Lecturi inspirate”, „Reciclate și‑napoi la lume date”, o parte dintre elevi au vopsit ghivece pentru flori, alții au plantat flori sau au realizat căsuțe pentru păsărele, iar alții s-au ocupat de colectarea creativă.

Acest proiect a mobilizat atât elevii, cât și profesorii, și ne-a reamintit cât de important este să fim atenți la ceea ce ne înconjoară și să dăm înapoi naturii măcar o parte din ceea ce ne oferă.

Perioada de implementare: 7 martie – 3 iunie 2024

Echipa de proiect:

  • Prof. Mariana Chirhoc
  • Prof. Silvana Valko
  • Prof. Cosmina Puia
  • Prof. Simona Manea
  • Prof. Alexandra Dinu

Galerie imagini

Lasă un răspuns