23 MARTIE, ZIUA MONDIALA A METEOROLOGIEI

Ziua Mondială a Meteorologiei a fost decretată în anul 1960, pentru a face mai bine cunoscută şi apreciată activitatea Serviciilor Meteorologice şi Hidrologice Naţionale de către publicul larg din întreaga lume. Data de 23 Martie a fost aleasă pentru a sărbători intrarea în vigoare, în anul 1950, a Convenţiei Organizaţiei Meteorologice Mondiale (OMM).
Am fost invitati să conştientizăm şi să apreciem munca profesioniştilor care, zide zi, actualizează informaţiile despre vreme. Deşi progresul tehnologic îi este de folos, ştiinţa înţelegerii evoluţiei vremii pe Terra presupune numeroase sacrificii. Elevii Scolii Gimnaziale ”Nicolae Iorga”, Sibiu au constientizat prin vizita lor ca Impactul din ce în ce mai mare al situaţiilor de vreme extremă nu poate fi ignorat.

Multumim Administratie Nationale de Meteorologie Sibiu pentru invitatie, cadrelor didactice si elevilor care au raspuns invitatiei.

Pozele apartin clasei a IV-a B prof. Viora Rozorea,  clasei a III-a A prof. Camelia Ciora, clasei a III-a B rof Cornelia Mosneag, clasei a III-a C prof Geta Raulea.

Lasă un răspuns